اگر تا کنون يک اکانت شخصی در Facebook برای خود باز نکرده ايد، برای شما متاسفم. شما هنوز در عصر حجر زندگی می کنيد. امروز اگر کسی از ايجاد اکانت در Facebook و ساير شبکه های اجتماعی خودداری نمايد و يا قصد منصرف نمودن ساير افراد را از اين کار داشته باشد، بدون شک يک متحجر واقعی است.
آيا با آنچه در پاراگراف بالا نوشته ام مخالفيد؟ اگر جواب شما مثبت است، لطفاً دليل خود را در قسمت نظرات درج نماييد، شايد بتوانيد نظر من را از آنچه نوشته ام تغيير بدهيد. اما قبل از اين کار اجازه بدهيد يک سوال از شما بپرسم. با شنيدن نام کشورهای پاکستان، سوريه، چين، ويتنام، ايران، ازبکستان و کره شمالی چه احساسی به شما دست می دهد؟ اينها کشورهايي هستند که برای دسترسی به Facebook و ساير شبکه های اجتماعی موانع زيادی ايجاد نموده اند. نام اين کشورها بدون داشتن نظر سوء و صرفاً جهت اطلاع از دايرة المعارف آزاد ويکیپديا برداشت شده است.
پيش از اين هم چندين مطلب با عناوين اينترنت آينده چگونه خواهد بود؟، برنده شدن فيسبوک عليه يک مجرم اينترنتی، گرفتاری و در نهايت کمک هزينه تحقيقاتی نوشته بودم که تقريباً بی ارتباط به فيس بوک نبود. تجربه به اشتراک گذاری مطالب، گفتگوی بلادرنگ، نوشتن ديدگاه و ابراز علاقه نسبت به مطالب ارسالی دوستان، محدود نمودن بعضی از مطالب، يافتن دوستان قديمی و تماشای آلبوم های عکس که برای مشاهده عموم در پروفايل شخصی افراد بارگزاری شده، poke، مرور اخبار، بازی و تماشای کليپ های مختلف، بسيار دلپذير است. کار در محيط Facebook نياز به مهارت خاصی ندارد و کليه افراد گروه سنی الف تا ي، بدون در نظر گرفتن سطح تحصيلات و شخصيت اجتماعی قادر هستند از آن لذت ببرند. حضور دائم در Facebook شما را از مراجعه به سايتهای ديگر تقريباً بی نياز می کند و همه آن چيزی که به دنبال آن می گرديد را در اختيارتان می گذارد. هميشه با افراد خانواده و دوستان قديمی در ارتباط هستيد و هر موقع اراده کنيد می توانيد با آنها ارتباط برقرار نماييد. امکانات به روز رسانی از طريق گوشی تلفن همراه، نياز به مراجعه به Facebook را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد. به تازگی Facebook قصد دارد با بکار گيری سرويس جديد، در زمينه پست الکترونيکی هم حرف اول را بزند. پس زمان را از دست ندهيد و تا دير نشده با ثبت نام در اين شبکه اجتماعی به جمع کاربران پرجمعيت ترين کشور اينترنتی جهان بپيونديد.
salam arash jan.khubi?che khabar?ishala bebinamet.chon facebook dar iran filtere ba filter shekan ham nemishe sabte nam kard.be har hal iran 200 sal az nazare ertebati az donya aghab tare.taghriban mesle jazayere Comore(albate bazia fekr mikonan ma dar donya pishtazim va dar tavahomate khodeshoon be sar mibarand)..be omide didar.
پاسخحذفنيما جان اميدوارم به زودی تو را هم مثل علی توفيق، مقداد اباالفضلی و ساير دوستان در خارج از ايران ملاقات کنم.
پاسخحذفدر تعجبم به چه اميدی هنوز می توانی با آن شرايط و محدوديت به کارت ادامه بدهی.
ما فقط يک بار فرصت برای زندگی داريم.
درست است که ماهی را هر وقت از آب بگيری تازه است، اما ماهی جوان گوشت لذيذتری دارد. بهترين زمان برای تحقيق وقتی است که مغز آدم هنوز جوان است. جوانيت را با ماندن در ايران به بطالت هدر نده. هنوز هم از همه لحاظ از من جلوتری. تا دير نشده پلهای پشت سرت را خراب کن و بپر بيرون.
من با توصيه پدر شما در پی صحبت کوتاهی که در انجمن نجوم داشتيم، مصمم شدم به هر طريقی که شده از ايران برای هميشه خارج شوم و از تصميمی که گرفتم بسيار خوشنودم و دعای خير من برای ايشان است. اما شما هنوز بعد از چند سال در ايران هستی!
سلام .آرش جان همچین درست حسابی بروز نمیکنی وبلاگت رو !منتظریم اخوی ..
پاسخحذفسلام مهران جان. به زودی اينجا بروز می کنم. يک مدت دسترسی به صفحه کليد فارسی ندارم. تايپ فارسی کمی برام سخت شده. اگر يک صفحه کليد با برچسب حروف فارسی پيدا کنم حتماً هر هفته يک پست جديد اينجا می نويسم.
پاسخحذفسلام من هم با نظر اولیه موافقم...وقتی یه سایتی فیلتر باشه اونم چه جورش که نشه با هیچ وی پی ان و فیلترشکنی دورش زد!من خودم 2 سالو نیمه که با فیس بوک اشنا شدم و درست 2 ساله که فیس بوک تو ایران فیلتره!طوری که اگرم یه روزی وا شه باید اکانت جدید بسازم چون کلیه پس و یوزر و همه چی یادم رفته!
پاسخحذف